36 Woocommerce Plugins Die Wij Gebruiken Op Onze WordPress Webshop

Jouw Webshop Compleet Doordacht

Heel wat worden vaak opgenomen in gebruikersprofielen, zoals wenslijsten en een gebied waar ze hun digitale producten opnieuw kunnen downloaden. Het is ook leuk voor klanten om profielen te hebben voor het opzoeken van verzendsnelheden en geschatte tijden van aankomst. Integraties met meerdere CMS’s – Interessant genoeg is dit waar WooCommerce het meest faalt.

Op deze manier kunt u direct e-mails sturen naar de klant met relevante informatie. Ik hou ook van het klantenbeheer om uw gebruikers te helpen. Als iemand belt over een recente aankoop, kunt u maar beter hopen dat uw systeem snel de particulars aan u bezorgt.

Woocommerce Seo Optimalisatie

Aan de andere kant geven sommige bedrijven lidmaatschappen of abonnementen uit als meer van een secundair product. Daarom moet u zich meer richten op de belangrijkste productinstellingen, betalingsgateways en marketingtools. Een gebied om naar te kijken met lidmaatschappen is inhoud druipen. Het is een methode om inhoud te onthullen naarmate een gebruiker door de site vordert .

Ja, u kunt het winkelwagentje absoluut aanpassen als u weet hoe u moet coderen, maar ik ben op zoek naar betere ontwerpen die direct uit de verpakking zijn. Nu hebben we er vier e-commerce plug-ins kiezen uit. Het is tijd om enkele van de meer gedetailleerde wordpress website functies te bekijken die de platforms echt laten schijnen. De volgende functies zijn gericht op flexibiliteit en algemene verkoopkracht. Daarom zullen we willen begrijpen of je ingewikkelde lidmaatschappen effectief kunt verkopen.

Daarom hebben we zoveel gewicht gehecht aan de uitbreidingsbibliotheek. Dat gezegd hebbende, marketingtools variëren van Facebook-winkels tot knoppen voor het delen van sociale media. U wilt ook zeker weten dat uw winkel een e-mailabonnement heeft met een integratie met MailChimp of AWeber. Sterker nog, deze tools moeten uw belangrijkste prioriteit zijn bij het opzetten van uw site.

Hoe zit het met de Betaling Gateways? Zijn ze gerenommeerd en overvloedig voor mensen om uit te kiezen? We zullen elk van deze voordelen bekijken om te begrijpen welke van de WordPress-e-commerceplatforms er als beste uit voortkomen.

Integraties met de meest geloofwaardige betalingsgateways – Aanbod voor betaalgateway vereist twee dingen: hoeveelheid en kwaliteit. Daarom heb ik het aantal betalingsgateways dat door elke plug-in wordt aangeboden, gescand en gecontroleerd om te zien of het aanbod goed was. Veel te vaak zien we e-commerce platforms die een of twee standaard betalingsgateways kiezen. Thema’s die speciaal voor de plug-in zijn gemaakt – Een goed voorbeeld hiervan is WooCommerce.

Geavanceerde gebruikersmogelijkheden – Wanneer een klant op uw web site komt, willen ze misschien alleen afrekenen met een gastaccount. woocommerce Echter, de meer loyale degenen, die u geld verdienen, hebben profielen nodig voor het opslaan van hun eerdere zoekopdrachten en karren.

Zonder verder oponthoud … de andere functies die ik heb uitgecheckt zijn:

Kortingscodes en promoties – Kortingscodes en promoties zijn soms iets anders voor fysieke en digitale producten. Hetzelfde geldt voor lidmaatschappen en abonnementen of zelfs bij het online verkopen van diensten. Mijn favoriete kind WordPress hosting kortingsysteem geeft je veel meer opties dan je nodig hebt. Ik wil bijvoorbeeld de mogelijkheid hebben om een ​​kortingsbon te laten werken voor slechts een bepaald merchandise of bedrag dat wordt uitgegeven.