35 Mooie Voorbeelden Van Woocommerce Webshops

Dan is het wellicht het overwegen waard om de verzendkosten naar België goedkoper te maken, of een e-mail campagne op je Belgische klanten te focussen. Als je de information op de juiste manier gebruikt, kan Google Analytics je helpen je webshop en je strategie te perfectioneren en meer omzet te maken. Je hebt veel tijd en moeite in je WordPress webshop geïnvesteerd, dus als je ziet dat het eenmaal goed begint te lopen is dat natuurlijk fantastisch. Dat gezegd moet je webshop wel voorbereid zijn op grotere bezoekersaantallen!

Het is niet voor niets dat de meeste bedrijven honderden euro’s per maand uitgeven aan search engine optimization! Je wil natuurlijk wel weten hoe jouw WordPress webshop presteert. Het installeren van Google Analyticskan je waardevolle inzichten geven in je verkopen en je bezoekers.

Verlies Geen Tijd En Ontwikkel Een Website Op Een Managed Vps

Dan is dat een goede indicatie dat er iets aan die pagina verandert moet worden om te zorgen dat bezoekers niet je website WordPress wegklikken. Zie je dat je heel veel bezoekers uit België krijgt, maar dat bijna geen van deze bezoekers een bestelling plaatst?

De Truc Om Meer Verkoop Uit Je Webshop Design Te Halen

Zo kun je onder andere de volgende gegevens bekijken: Het aantal bestellingen per dag/week/maand Waar het webverkeer vandaan komt WordPress Al die gegevens kunnen heel waardevol zijn. Merk je bijvoorbeeld dat een specifieke pagina een bijzonder hoog bouncepercentage?

Onze tips met betrekking tot je WordPress website uitbreiden als je webverkeer stijgt kunnen ook uitstekend worden toegepast op webshops. Wij vinden dat iedereen zelf een web site WordPress hosting moet kunnen bouwen.