24 Onmisbare Woocommerce Plugins Voor Je Shop In 2020

WordPress Speeddate Minimaal 1 Uur

Per thema is het afhankelijk wat wel of niet op de productpagina wordt getoond. In dit artikel geef ik je een aantal oplossingen waarmee je simpel en snel elementen op je productpagina kunt hernoemen, verplaatsen of uitschakelen. In onze WooCommerce kennisbank publiceren we korte artikelen waarmee je verschillende onderdelen van je webshop kunt aanpassen. Simpele WooCommerce SEO ideas Optimaliseer je webshop voor de Google zoekresultaten

In tegenstelling tot MailChimp, ConvertKit of Campaign Monitor is er geen officiële ActiveCampaign specifiek voor WooCommerce. Om de koppeling tussen de programma’s alsnog voor elkaar te krijgen gaan we in dit artikel een tool genaamdZapier gebruiken. Een sidebar bevindt zich aan de rechter- of de linkerkant van je WooCommerce webshop. Een sidebar bevat widgets met bijvoorbeeld contactgegevens, een winkelmandje, product categorieën, and so WordPress hosting forth. Je kunt de standaard sidebar, afhankelijk van je thema, zo instellen dat ie alleen op specifieke pagina’s wordt getoond of juist helemaal niet.

Woocommerce Extenties Voor Meer Webshop Verkeer

Mollie recurring: Terugkerende betalingen met iDeal Een voorbeschouwing op de mogelijkheden met WooCommerce Nederland gebruiken we iDeal voornamelijk om een eenmalige betaling te doen. Automatische incasso’s of terugkerende betalingen doen we in de meeste gevallen middels een papieren machtiging met handtekening. De optie om automatische betalingen through wordpress website creditcard te incasseren bestaat al vrij lang. In ons landje wordt daar echter relatief weinig gebruik van gemaakt.

  • WooCommerce is vertaald naar meerdere talen, waaronder Deens, Oekraïens en Perzisch.
  • Help WooCommerce nog verder lokaliseren door jouw taal toe te voegen.
  • Bezoek de WooCommerce server benodigdheden documentatie voor een gedetailleerde lijst van server benodigdheden.

Langzamerhand raak je gedemotiveerd en denk je stiekem dat on-line ondernemen misschien toch niet zo geschikt is voor jouw sort business… Dit is een situation wat maar al te vaak voorkomt bij ondernemers die besluiten een webshop te starten. Door het gebrek aan kennis over zoekmachine optimalisatie , worden ze via Google niet of nauwelijks gevonden.

Advanced Coupons For Woocommerce

Betalen doen we liever via iDeal en de creditcard wordt eerder gebruikt bij een buitenlandse vakantie. ActiveCampaign koppelen aan WooCommerce Gebruik Zapier en WooCommerce om klanten op je ActiveCampaign lijst te krijgen ActiveCampaign is een populair e-mail advertising programma waar veel online ondernemers gebruik van maken. Je kunt er mooie opgemaakt HTML emails mee versturen, autoresponders aanmaken, automations instellen en de statistieken van je e mail campagnes analyseren. Verschillende WooCommerce webshop eigenaren hebben ons de vraag gesteld hoe zij klanten na een aankoop direct op hun ActiveCampaign email lijst krijgen.

Je hebt je webshop een paar maanden online staan maar de verkopen vallen tegen. Je producten zijn wordpress webshop van topkwaliteit, maar je bent in Google nog steeds niet goed te vinden op belangrijke zoektermen.