20+ Beste Magento Extensies Voor Je Webshop In 2019

BetaalmethodenBetalen via link Ingenico helpt je bij de migratie naar Magento 2 met de free of charge* Ingenico extensie WAAROM MAGENTO 2 MET INGENICO? Reconcilieer de ontvangen gelden met een dagelijkse uitbetaling en rapportage. Duidelijk inzicht in je kosten door één duidelijk contract.

Download de extensie, bekijk de instructievideo en sluit je aan bij de a hundred and sixty.000 webshops die hun betalingen aan Ingenico toevertrouwen. magento hosting heeft officieel aangekondigd dat er vanaf 30 juni 2020 geen updates meer zullen worden geïmplementeerd op Magento 1.

Magento Review: Sjablonen En Ontwerp

Daarnaast is de interface van een magento 2 webshop zeer gebruiksvriendelijk voor zowel Magento specialisten als een ‘gewone’ gebruiker. Een duidelijke scheiding tussen shopmanagement en systeembeheer is het meest onderscheidende kenmerk van het gebruikersmenu. Overtuigd dat een Magento 2 webshop jou kan helpen met ondernemen? Of wil je de stap van Magento 1 naar Magento 2 maken? We kijken graag naar je situatie!

Meer Weten Over Bookerzmagento Koppelingen?

VOORDELEN VAN ONZE OPLOSSING We vinden dat een extentie niets zou mogen kosten.

Veilig en gebruiksvriendelijke webshop magento staat, zeker sinds de komst van de Magento 2 webshop, bekend om de goed beveiligde software. Wil je een Magento 2 webshop laten maken? Dan is het een stuk gemakkelijker om de code te beveiligen tegen veiligheidslekken. Dat is in deze tijd absoluut een belangrijke reden waarom Magento het geschikte e-commerce platform is voor een webshop.

We nodigen je uit om vóór 30 juni 2020 naar Magento 2 te migreren als je dat nog niet hebt gedaan. Zoniet voldoet je bedrijf niet aan de Payment Card Industry Data Security Standard en is het kwetsbaar voor inbreuken op de beveiliging. Waarom is Ingenico de beste keuze voor Magento 2?

Dit alles maakt van Magento een gigantisch ecosysteem. Een enorme community van leveranciers en ontwikkelaars die elkaar helpen verbeteren.