⋙ Magento Webshop Nodig? Vergelijk En Bespaar Kosten

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kiezen Van Een Magento Template?

Heb ik uitgebreide technische kennis nodig voor het beheren van Magento? Omdat het platform veel functies bevat is enige technische kennis vereist. De technische kennis zit hem met name in de configuratie en installatie van modules en het ontwikkelen of aanpassen van de template/design van de shop magento. Hoe kan ik bepaalde functionaliteiten toevoegen aan mijn Magento Webshop? Magento is internet als WordPress uit te breiden met verschillende modules.

Magento heeft uitgebreide mogelijkheden voor web optimization . Je kunt op productniveau omschrijvingen en titels van de productpagina’s wijzigen.

Ben je opzoek naar een bepaalde functionaliteit, dan kunt je de Magento Marketplace raadplegen. Hier kun je modules vinden voor marketing, betaling, verzending en website magento hosting optimalisatie. Heeft Magento mogelijkheden voor SEO?

Zorg er wel altijd voor dat je een back-up maakt van je webhostingpakket zodat je altijd terug kan bij eventuele problemen. Mijn webshop heeft veel producten, is er een mogelijkheid om deze snel in de webshop te plaatsen? Er is een speciale optie ingebouwd waarmee je zogenaamde CSV bestanden kunt uploaden. Een CSV bestand is bijvoorbeeld gemakkelijk te openen binnen Excel.

Een CSV bestand wordt vaak kant en klaar aangeleverd door bijvoorbeeld de leverancier waar je producten afneemt. Daarnaast is er vaak een koppeling te realiseren met de leverancier zodat voorraden en prijzen automatisch worden bijgewerkt. Recruitment & Employer branding Nadat dit helder is, zal Magento een mogelijke uitkomst zijn als geschikt e-commerce platform.

Om de laadsnelheid van de website te bevorderen is het mogelijk om javascript en css bestanden te optimaliseren. Hoe werkt het met updates voor mijn magento webshop?

Via de ingebouwde system upgrader is het mogelijk om de webshop op je hosting te updaten. Er worden regelmatig updates uitgegeven voor het dichten van veiligheidslekken en nieuwe functionaliteiten.

Mocht je te weinig opslagruimte hebben dan kunt je bij Argeweb eenvoudig je webhostingpakket upgraden. Een upgrade van je hostingpakket geeft bijvoorbeeld meer schijfruimte of meer dataverkeer.